Priser

Prisestimat

Skolegata Tannlegekontor ønsker å tilby deg en nøyaktig kostnadsoversikt, med visse forutsetninger.

Kostnadsoverslag vil bli gitt etter undersøkelsen er ferdig, avhengig av behandlingstypen og ved forespørsel. Kostnadsoverslag gir en oversikt og et estimat på hvor mye det er sannsynlig at du må forvente deg å betale for behandlingen du ønsker å motta.

Ved kompliserte behandlinger kan det være vanskelig å forutse eksakt hvor mye det vil koste til slutt, med tanke på flere faktorer som blant annet: tidsbruk, vanskelighetsgrad, materialforbruk og komplikasjoner som kan oppstå under selve behandlingen.

Vi vil selvfølgelig gi deg løpende informasjon om eventuelle uventede kostnader som kan oppstå mens vi foretar behandlingen på deg.

Studentrabatt

Vi tilbyr våre pasienter 20% studentrabatt

Direkteoppgjør med Helfo og Helfo-refusjon

I enkelte tilfeller kan pasienter med spesielle behov få refundert en stor del av kostnadene for tannbehandling gjennom Helfo (tidligere NAV). 

Direkteoppgjør: Gode nyheter for deg som pasient med rett til refusjon fra Helfo – vår tannklinikk har direkteoppgjør med Helfo. Det betyr at du som pasient kun betaler egenandelen for din behandling. Du trenger ikke å tenke på papirarbeidet. Vi vil håndtere dette for deg.

Helfo-refusjon: Det finnes per 01.01.2020 hele 15 tilstander/tilfeller som kan gi rett til stønad fra folketrygden. Du kan lese om disse på helfo.no. Kontakt oss, så kan vi hjelpe deg med å finne ut om du faller inn under Helfo-sine bestemmelser som gir rett til refusjon.

Vi godtar rekvisisjoner fra NAV

Skolegata Tannlegekontor utfører tannbehandling på NAV-rekvisisjon. Vi har tatt i mot mange pasienter med rekvisisjon fra NAV og utfører moderne, dokumentert, og smertefri tannbehandling med nytt moderne tannmedisinsk utstyr.

Har du spørsmål i forbindelse med din NAV rekvisisjon kan vi hjelpe deg. Våre tannleger og tannhelsepersonell er godt innsatt i de rettigheter som foreligger. Kontakt oss i dag så kan vi bistå.

Sist oppdatert: 7. mars 2024